Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone
- 300 g de copeaux de chocolat blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2567 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 36.5 g
Alternatieve recepten
Dacquoise
40min
Meringue italienne
30min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Dacquoise aux framboises
2h
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Eclairs façon tarte citron
1h 15min
Saint-honoré au citron
2h 25min
Coulant chocolat au cœur caramel
24 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40 min.
Eclairs au gianduja et noisettes
4h 15min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30min