![Pannacotta à la coco et à la grenade Pannacotta à la coco et à la grenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D6012EE-6DDA-4002-859C-4E2D34582C6B/Derivates/00b20806-d291-4087-81fa-c83ec6cb1ba8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g de noix de coco fraîche, râpée
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ grenade, égrainée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Crumble banane, coco et pain d'épices
55 Min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1 Std.
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 Min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Entremets mangue-coco
2h 25min
Pannacotta au melon
2h 15min
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min