Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 613 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Mousses de framboises
1h 15min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crème brûlée à la violette
2 Std. 15 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30 min.
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12u.
Mousse fruits de la Passion
2h 30 min.
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min