Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de framboises fraîches, réserver 6 pour la finition
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de crème de coco, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 613 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses de framboises
1h 15min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2hod. 30min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Mousse de fraise
4h 15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Mousse à l'abricot
2hod.