Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise à la confiture
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de sucre en poudre
- 60 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de confiture de fraises
Crème bavaroise vanillé
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de lait entier
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur et égrainée
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 250 g de fraises, coupées en brunoise
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 12820 kJ / 3067 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 445 g
- Vetten
- 119 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème pâtissière
15 Min
Tarte tropézienne
3u.
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 Std. 20 Min
Crème diplomate aux fruits
1 Std.
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Le rose-framboise
5h