Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise à la confiture
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de sucre en poudre
- 60 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de confiture de fraises
Crème bavaroise vanillé
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de lait entier
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur et égrainée
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 250 g de fraises, coupées en brunoise
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 12820 kJ / 3067 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 445 g
- Vetten
- 119 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Charlotte aux fraises
3h 35min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 Std.
Délice d'été pêche-abricot
4 Std.
Patience aux fruits d'été
13h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Verano
12h 45min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Vacherin glacé à l'abricot
4 Std. 30 Min
Gâteau de Pâques
13h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min