Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au cacao
- beurre doux, pour le cadre ou le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de levure chimique
La crème vanillée
- 30 g d'huile de noix de coco
- 100 g de lait concentré sucré
- 200 g de mascarpone
La couverture au chocolat noir
- 360 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1204.7 kJ / 288.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Génoise au chocolat
45 min
Ganache au chocolat
20 min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Donuts avec glaçage
2 Std.
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 Std. 45 Min
Croquant au chocolat
16h 20min
Entremets aux deux chocolats
35min
Mmmh un doonut !!!
2 godz. 45 min
Biscuits fourrés type Oréo®
1sa 15 dk
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1h 30 min