Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit croustillant
- 250 g de biscuits secs, type Thé Brun ou petits-beurre
- 90 g de beurre mou
Le bavarois à la pêche
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de pêches, épluchées et coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 100 g sucre en poudre
- 250 g de fruits frais variés (framboises, nectarines, myrtilles, cerises, groseilles)
La gelée à la fraise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de fraises
- 20 g de sucre en poudre
- 100 g de fruits frais variés, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2564.3 kJ / 614.7 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Verano
12h 45min
Bavarois cerise-pistache
6h 30 min
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13hod. 15min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30 min
La dacquoise aux fruits d'été
15hod. 45min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Délice pomme-speculoos
12 Std.