Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques en chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La garniture du dôme
- 150 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de coulis de framboises
- 15 biscuits sablés au beurre de petit diamètre (4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 680.3 kJ / 162.8 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Eclair au chocolat
1h 15min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Dacquoise aux framboises
2h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min
Mousse surprise
14 godz.
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Saint-honoré au citron
2h 25min
Demi-sphère framboise choco vanille
17h