Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques en chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La garniture du dôme
- 150 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de coulis de framboises
- 15 biscuits sablés au beurre de petit diamètre (4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 680.3 kJ / 162.8 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 Std. 35 Min
Dacquoise aux framboises
2h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Trianon
3h