Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 citron jaune non traité
- 160 g de chocolat blanc cassé en petits morceaux
- 80 g de crème anglaise maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 2198 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Le vendômois
5h
Crémeux citron et framboises
2j 30 menit
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Charlotte chocolat-banane
24h
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 min
Mousse fruits de la Passion
2j 30 menit
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1j 20 menit
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45 min