Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 citron jaune non traité
- 160 g de chocolat blanc cassé en petits morceaux
- 80 g de crème anglaise maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 2198 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Mousse chocolat-café
1h 30min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Marquise au chocolat
2h 25 min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20 min
Délice au Carambar
2h 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Sauce au cidre
20 min