Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de citron (la veille)
- 160 g de jus de citron
- 220 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de zeste de citron jaune non traité, râpé et un peu pour la finition
- 3 œufs
- 300 g de beurre doux, coupé en parcelles
Les jaunes d'œufs confits
- 70 g de sucre de canne complet non raffiné, type muscovado
- 6 jaunes d'œufs
- le zeste de 2 citrons verts non traités, râpé
Les blancs
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g /feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de blanc d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g d'eau
- 2 c. à café de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1535.2 kJ / 363.2 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25 Std. 10 Min
Verrines "toutes vertes"
30min
Ananas givré à la sauge
12h
Couscous marocain
50min
Minigratins à la grecque
20 Min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Poires farcies en papillote
35 min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Emulsion d'ananas
15min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15min
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1h 10min