Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 6 g / 6 g
- Koolhydraten
- 35 g / 35 g
- Vetten
- 25 g / 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits aux épices et au miel
3 Std. 40 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 godz. 25 min
Bretzels sucrés
4h
Le pain bénit
2h 30min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min
Gâteau magique aux épices
3h 15min
Minipanettoni
2h 30min
Brioche à la fleur d'oranger
5hod.
Le pain bannique
30 min
Roulé de pain
1u. 15min
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen