Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 873 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Rillettes de porc au cidre
2h
Terrine bressane
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Confiture de lard
25 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min