Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 873 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5 min
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48sa
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Pâté périgourdin
48sa
Rillettes de canard
2hod. 30min
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
4h 30min