Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 873 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 godz. 20 min
Terrine bressane
24h
Rillettes allégées de poulet au curry
1h 5min
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Rillettes de porc tradition
12h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Pâté périgourdin
48 Std.
Rillettes de canard
2h 30 min