Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes émondées
- 1000 g de tomates très mûres, coupées en deux ou quatre
- 2 têtes d'ail entières, non épluchées
- 1 poivron rouge, coupé en morceaux
- 120 g d'huile d'olive
- 1 tranche de pain, frite dans l'huile d'olive et coupée en morceaux
- 8 filets d'anchois au sel
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 100 g de vinaigre de Banyuls
- Voeding
- per 1 bouteille
- Calorieën
- 8750 kJ / 2114 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 172 g
- Vezels
- 28 g
Alternatieve recepten
Nage de saint-jacques
1h 20min
Soupe à la réglisse
15min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Pesto persan
10min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Geen beoordelingen
Pâté périgourdin
48h
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Cotriade
1h
Baba à la noix de coco
2 Std.
Opéra de foie gras
24h