Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les ravioles
- 1 citron vert non traité
- 2 noix de saint-jacques
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 2 galettes de riz
- 1 c. à café d'huile de tournesol
Le bouillon
- 80 g d'oignons
- 30 g de gingembre frais
- 1 piment rouge, épépiné
- 1 bâton de citronnelle fraîche
- 70 g de mirin
- 10 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce de soja
- 150 g d'eau
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1150 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon au vouvray
15min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1 Std.
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1 Std. 30 Min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 godz. 15 min
Ballotine de saumon
25 Min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 min
Bar farci à l'oseille
1 Std. 10 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min
Cabillaud aux vapeurs d'agrumes et fleurons en pâte feuilletée
1h 45min