Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- 150 g de pain rassis ou légèrement grillé et coupé en cubes de 4 cm
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 50 g de farine de blé
- 16 huîtres
- ½ litre d'huile de pépins de raisin
- ½ citron jaune, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1764 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Tellines en persillade
1h 30min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Geen beoordelingen
Calamar à la piperade
35min
Sauce rouille
10min
Rouille
10min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Sauce armoricaine
1h
Beignets de crevettes
35min
Aïoli traditionnel
10min