Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de dattes dénoyautées
- 1 ½ c. à café rase de bicarbonate de sodium
- 180 g d'eau
- beurre
La sauce caramel
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 60 g de sucre roux ou de sucre roux humide, type muscovado ou vergeoise
-
75
g de sirop de sucre roux
of 75 g de miel - 40 g de lait
-
¼
c. à café d'extrait naturel de vanille
of ½ c. à café de sucre vanillé maison
Les puddings au caramel
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 110 g de sucre roux ou de sucre roux humide, type muscovado ou vergeoise
- 150 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- 1 gros œuf (63-73 g) (60 g env. sans sa coquille)
- 700 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Baba au rhum
3 Std.
Flan à la pistache
30 Min
Soufflé au caramel
35min
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1 Std.
Blanc-manger à la banane
3u. 15min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Crème onctueuse maïs, vanille, orange et popcorn
25min
Pithiviers
2h
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2h 15min
Crème à la horchata
50 Min
Crème renversée au café
2h
Flan brésilien aux œufs
1 Std. 5 Min