Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 1 - 2 piments jalapeño frais, égrainés, sans tige et sans membranes
- 500 g de lait
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2061 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 31.44 g
- Vetten
- 37.53 g
- Vezels
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Glace caramel au beurre salé
12 Std.
Glace mangue-Passion
12 Std.
Glace chocolat-cannelle
12 Std.
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Glace Anko
10h 15min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Limonade madrilène
50 Min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Glace au sarrasin
12 Std.
Punch à la noix de coco
45 min
Confiture de vin aux épices
12 Std.