Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée au chocolat
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, et un peu pour le moule
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- farine de blé, pour le moule
- 180 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de cacao en poudre
L'émulsion chocolat café
- 20 g de café en grains
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2539 kJ / 609.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au caramel salé
4 godz. 30 min
Galette au beurre
1h
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Tartelette chocolat-citron
4h 50min
Cheesecake praliné
4h
Tarte à la fleur d'oranger
2h
Tarte au citron de Menton
1h 15min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Marquise au chocolat
2 Std. 25 Min
Gâteau nantais
1h
Tarte chocolat caramel
2h 15 min.
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min