Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée au chocolat
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, et un peu pour le moule
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- farine de blé, pour le moule
- 180 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de cacao en poudre
L'émulsion chocolat café
- 20 g de café en grains
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2539 kJ / 609.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marquise au chocolat
2h 25 min
Bouchées chocolat et noix
25 min
Gâteau au café et aux noix
1h 10min
Délice chocolat-coco
1h 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 godz.
Délice d'été pêche-abricot
4h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45min
Charlotte au café façon tiramisu
12 Std. 45 Min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30min