![Le pain de type 80 (Bruno Dinel) Le pain de type 80 (Bruno Dinel)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B180165-98F9-4781-8BF7-0970CE79E9A1/Derivates/88283b12-8e2a-4cd9-af0e-06ae802e25cd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de farine de blé type 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 50 g de farine de maïs torréfié
- 320 g d'eau froide
- 10 g de levure boulangère fraîche
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1933 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
5h
Pain à la châtaigne
2h 55 min
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain de campagne
4h
Pain aux algues
2h 45min
Pain complet
5h
Pain de seigle
2h 40min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux céréales
3h 30min