Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de raisins secs
- 2 c. à soupe de rhum
- 60 g de lait demi-écrémé
- 1 œuf
- 70 g de sucre en poudre
- 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g)
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 200 g de chair de potiron en purée
- 2 pincées de sel
-
½
c. à café de zeste d'orange râpé
of ½ c. à café de zeste de citron râpé - 40 g d'huile de noisette
- 5 g de beurre demi-sel, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1203.9 kJ / 284.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Crème brûlée légère au potimarron
50min
Le pain bannique
30 min
Coings farcis aux fruits secs
1h 10min
Pain d'Halloween à la citrouille
3h 15min
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2 godz. 15 min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25min
Brownie à la betterave
40 min
Cake chocolat-betterave
1 Std. 15 Min
Milla de potiron
1h 10min
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min