Compatibele versies
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 3 œufs
- 100 g de farine de maïs complète
- 100 g de polenta
- 150 g de beurre doux, détaillé en petits cubes (1 cm env.)
- 1 c. à café d'arôme d'amande amère
- le zeste d'un citron jaune, non traité
-
50
g de lait d'amande
of 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 461 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis sans gluten
2 Std.
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 godz. 15 min
Biscuits aux amandes
35 min
Gâteau revigorant
1 godz.
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Gaufres à la farine de châtaigne
1 godz.
Crackers à l'amarante sans gluten
25 min
Biscuits aux céréales complètes
1h 30min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Biscuits granola sans gluten
1 godz. 25 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min