Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte de haricot azuki
- 150 g de haricots azuki secs, préalablement trempés pendant 4-24 heures
- 850 g d'eau
- 50 g de sucre roux
Le gâteau de riz
- 100 g de farine de riz blanc (voir "Conseil(s)")
- 125 g de farine de riz gluant
- 60 g sucre glace maison
- 75 g de lait
- 15 g de fruits déshydratés (raisins, abricots ou pêches par ex.), coupés en petits morceaux
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1318 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Bolognaise de soja
40min
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Boisson végétale au riz
12h
Roulés pavot-cranberries
2h
Triangles coco-amande
1 Std. 15 Min
Tiramisu sans lactose
12 Std. 30 Min
Curry de banane plantain
35min
Crêpes au tofu soyeux
50min
Riz Biryani
45min
Garbure au tofu
1h 45min
Fromage, alternative végétale
6 Std. 45 Min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1 Std. 15 Min