Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 350 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 300 g de farine de seigle
- 100 g de farine de blé
- 300 g de grains de seigle, concassés
- 100 g de graines de tournesol
- 80 g de graines de potiron
- 50 g de graines de lin
- 220 g de lait ribot
- 180 g de bière brune
- 2 c. à café de sel marin
Le jour même
- eau, pour asperger
- 1 c. à soupe de flocons d'avoine
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 866 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pains au maïs
3h 20min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain énergie aux graines
7 Std. 25 Min
Pain de seigle
5h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30min
Pain aux graines
5h
Pain aux algues
2 godz. 45 min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Pain viking au sésame
3h 10 min.
Pain au levain
8 godz.