Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pain à la feta et aux olives
5 Std. 15 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45 min
Focaccia aux olives
3sa
Pains de seigle au citron
3j 50 menit
Pains de seigle plat
1j 30 menit
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Petits pains "chiens"
3sa
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Focaccia au thym
3sa