Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Olivettes
1u. 45min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Focaccia aux céréales
2h
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia à l'oignon
3u. 15min