Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 300 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en morceaux (2 cm)
- 200 g de feuilles d'ortie, lavées et séchées
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de beurre doux
L'assaisonnement
- 1 oignon cipollini (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin de basilic frais, équeuté
- 1 piment frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour la cuisson des gnocchis
- eau, pour la cuisson des gnocchi
La finition
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1j
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40 min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1j 20 menit
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 godz. 35 min
Gnocchis de patate douce
40 min
Seitan à l'orange
1j
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1j
Galettes de céleri et carotte
30 min
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Gnocchis
45 Min
Spätzles aux girolles
50 menit