Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les boudoirs
- 30 g de fécule de pomme de terre
- 50 g de farine de riz
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g de sucre de canne blond
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
Le sirop
- 250 g d'eau
- 100 g de sucre de canne blond
- 4 poires Williams ou autre variété, épluchées et coupées en lamelles
La garniture
- 1000 g de lait de coco
- 1 c. à soupe d'agar-agar
- 120 g de sucre de canne blond
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Tarte Tatin sans gluten
1sa 15 dk
Pâte feuilletée sans gluten
15 min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15 min
Madeleines sans gluten
1h
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15 min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30 min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Quiche sans gluten poireau-chèvre
1h 30 min