Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les boudoirs
- 30 g de fécule de pomme de terre
- 50 g de farine de riz
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 80 g de sucre de canne blond
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
Le sirop
- 250 g d'eau
- 100 g de sucre de canne blond
- 4 poires Williams ou autre variété, épluchées et coupées en lamelles
La garniture
- 1000 g de lait de coco
- 1 c. à soupe d'agar-agar
- 120 g de sucre de canne blond
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2961 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant sans gluten et sans lactose
35 Min
Pâte à choux sans gluten
20 min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1j
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Pâte sablée sans gluten
5 min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min
Moelleux au chocolat sans gluten
50 menit
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Madeleines sans gluten
1j
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10 min