Compatibele versies
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble au cacao
- 25 g d'amandes décortiquées
- 25 g de beurre
- 25 g de sucre en poudre
- 10 g de farine de blé
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème au chocolat
- 60 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de liqueur de coco, type Malibu
- 1 jaune d'œuf
- 15 g de sucre en poudre
- 65 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le dressage
- cacao en poudre, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2718 kJ / 654.5 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gianduja choco-Passion
18 Std. 20 Min
Gâteau mousse au praliné
13u.
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Petits choux au chocolat blanc et poivron rouge
24 Std.
Financier à la Passion
35 Min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Crème d'amande
10min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min