![Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A437B559-6626-4A51-B3D2-6B5E3B6970C2/Derivates/0553f3d9-d01e-45bd-ada5-5a0fcfc90463.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le lemon curd et la purée de pomme
- le jus d'un citron jaune
- 70 g de beurre doux
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de sucre en poudre
- 200 g de pommes à cuire, coupées en quartiers
La dacquoise et la chapelure
- 100 g de biscuits, type Roudor
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 90 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
Le montage
- 100 g de coulis de fruits rouges, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.5 kJ / 314.4 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 Std.
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2h
Fraiseburgers
2 Std. 45 Min
Tartelettes aux poires caramélisées
2h 15min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Tartelettes fleurs
1 Std. 15 Min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 godz. 30 min
Eclairs au cantal et chutney de poires
1 Std. 45 Min
Opéra de foie gras
24 Std.
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 godz. 30 min
Sablé aux amandes, duo fraise-kiwi et chantilly
3h 15min