Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 120 g de lait
- 30 g de beurre doux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel marin
La garniture
-
50
g de cerneaux de noix
of 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux - 50 g beurre doux et mou
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
Le glaçage
- 20 g de blanc d'œuf légèrement battu
- 50 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 6.15 g
- Koolhydraten
- 45.38 g
- Vetten
- 14.25 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Bretzel
1h 10min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Vanille Kipferl
35 min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Spritzbredele
25 Min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.