Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 120 g de lait
- 30 g de beurre doux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel marin
La garniture
-
50
g de cerneaux de noix
of 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux - 50 g beurre doux et mou
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
Le glaçage
- 20 g de blanc d'œuf légèrement battu
- 50 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 6.15 g
- Koolhydraten
- 45.38 g
- Vetten
- 14.25 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Vanille Kipferl
35 Min
Spritzbredele
25 min
Brioche tressée à la cannelle
3sa
Kougelhopf
2h 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2j
Bretzel
1h 10 min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1j 30 menit
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3sa
Streusel
2j
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4 godz. 25 min