Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- 200 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 godz. 45 min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Soupe de poisson au curry
45min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Soupe de saumon à l'aneth
35min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Soupe de poisson
20min
Soupe de poissons
45min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Soupe de moules à la citronnelle
55min