Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- 200 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Soupe de poisson
20min
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Soupe de poissons
45min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Pizza aux fruits de mer
2h 15 min.
Soupe de poisson de Majorque
40min
Sauce rouille
10min
Marmite du pêcheur
50min
Bisque de crevettes
30min
Soupe de poisson au curry
45min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min