Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'oignons nouveaux
- 30 g d'échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 pomme, type Reinette, épluchée et coupée en dés (1 cm)
- 5 brins de thym frais, les feuilles seulement, lavées et essuyées
- 280 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 500 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 25 min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h