Compatibele versies
Gaufres aux farines de riz et châtaigne, sauce aux champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de farine de riz
- 130 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 55 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le gaufrier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de crème liquide entière
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 700.5 kJ / 167.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis sans gluten
2 Std.
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Biscuits granola sans gluten
1 godz. 25 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Madeleines sans gluten
1 godz.
Banana bread (sans gluten)
1 godz.
Moelleux au chocolat sans gluten
50 min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Pâte brisée sans gluten
5 Min