![Perles du Japon au lait de coco et à la pistache Perles du Japon au lait de coco et à la pistache](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A4FC5F75-82A4-4265-AA98-4B565793C4F6/Derivates/d6b3aacb-5a97-401e-adbe-f70dfd9c9c63.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les perles du Japon
- 310 g de lait
- 310 g de lait de coco
- 40 g de perles du Japon
- 60 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
La crème anglaise
- 125 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 7 jaunes d'œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 20 g de purée de pistache
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.6 kJ / 367.2 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2h 50 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Riz au lait amande-verveine
1h 30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12 Std.
Perles du Japon à la grenade
30 min
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Perles du Japon coco-banane
30 min
Semoule au lait d'amande
2h 15 min
Crème au lait de coco
15 min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min