![Sablés aux farines de sarrasin et lentille Sablés aux farines de sarrasin et lentille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90d5ce31-0d10-4124-a558-7086ba8929df/Derivates/563a5edb-8127-42ee-ab1a-95874e3a6682.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 50 g de farine de sarrasin
- 50 g de farine de lentille verte
- 150 g farine de blé
- 1 c. à café de gros sel
- 125 g de beurre mou, en dés
- 1 jaune d'œuf
- 3 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Sablés au sarrasin et à la noisette
1h 30min
Pâté provençal vegan
13h
Galettes de betterave
40 min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9h
Pain à la farine de châtaigne
3h 10 min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1 Std. 15 Min
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35 min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2 Std.
Sablés au sarrasin, sésame et chocolat
35 min
Pancake complet au cottage cheese et chou vert
45 min
Pâté végétal aux lentilles et noix
35 min
Patate douce cake
1 godz. 20 min