Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 170 g de farine de blé, type 55
- ½ c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive
Le jour même
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de feuilles de blette, nettoyées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 boule de mozzarella, coupée en lamelles
-
100
g de pecorino
of 100 g de parmesan - le zeste d'un citron jaune, râpé finement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15min
Galette des Rois au potiron
3 Std.
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2 godz. 35 min
Pizza à la marinara
1h 35min
Focaccia aux fanes de navet
3u. 15min
Pizza aux légumes
1h 30min
Fatayers aux épinards
1 Std. 40 Min
Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta
3 Std.
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Crêpes aux clémentines
2h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min