Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 170 g de farine de blé, type 55
- ½ c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive
Le jour même
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de feuilles de blette, nettoyées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 boule de mozzarella, coupée en lamelles
-
100
g de pecorino
of 100 g de parmesan - le zeste d'un citron jaune, râpé finement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Galettes de potimarron aux châtaignes
1u. 15min
Falafels de fèves
1 godz.
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1h 30min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2h 10min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1 godz.
Focaccia au brocoli-rave
2h 10min
Quiche oignon-artichaut
1h 35 min
Tarte aux légumes croquants
1 godz.
Feuilletés roulés aux dattes
55min
Quiche aux fanes de radis
45 min