Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 100 g de fonio
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 10 feuilles de basilic frais
- ½ bouquet de persil frais
- 70 g d'oignons nouveaux
- 200 g de concombre, évidé et coupé en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées pour le fonio, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de jus de citron
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 385.3 kJ / 92.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa aux moules
30min
Cake à la polenta au citron
1h 15 min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13h 15min
Potée de haricots azuki à la provençale
13 Std.
Barbue aux figues et taboulé de quinoa aux raisins
45 Min
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45 Min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 godz. 10 min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Lentilles corail à l'indienne
55min
Sabayon au citron
15 Min
Pesto coriandre-cerfeuil
15 Min