Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 100 g de fonio
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 10 feuilles de basilic frais
- ½ bouquet de persil frais
- 70 g d'oignons nouveaux
- 200 g de concombre, évidé et coupé en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées pour le fonio, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de jus de citron
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 385.3 kJ / 92.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits du randonneur
5 godz.
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1h 10 min
Couscous de légumes, semoule et amandes
45min
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30min
Risotto en rouge et vert
1h 10 min
Salade aux légumes de printemps
50min
Crêpes suzette
2 Std. 15 Min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Pâté provençal vegan
13 Std.
Poke bowl
30min
Mes deux boîtes bento
40min
Salade aux fruits de mer
30min