![Focaccia au brocoli-rave Focaccia au brocoli-rave](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AD3BFA9-7E4F-4D7D-B51F-EE8D3F5EC70A/Derivates/41801409-ef83-4a06-9cd0-19621fa51600.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt - 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de brocolis-raves, coupés en morceaux
- ½ gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
-
12
filets d'anchois à l'huile
of 12 filets d'anchois en saumure, dessalés - ½ - 1 c. à café de sel et 1 pincée, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Pesto persil-amande
10 Min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Geen beoordelingen
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45 Min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 godz. 20 min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Tortilla aux pois gourmands
45 Min
Focaccia aux céréales
2 godz.
Pesto coriandre-cerfeuil
15 Min
Quiche épinard-tomate
1 godz. 45 min
Salade tiède de carottes et betteraves, sauce sésame
1 Std. 5 Min
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Tourte aux pommes de terre et au thym
2 godz.