Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt - 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de brocolis-raves, coupés en morceaux
- ½ gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
-
12
filets d'anchois à l'huile
of 12 filets d'anchois en saumure, dessalés - ½ - 1 c. à café de sel et 1 pincée, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1 Std. 40 Min
Mini-calzones végétariennes
2j
Pizza blanche à la roquette
1 godz. 35 min
Burger au tofu
1j 30 menit
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Quiche aux oignons verts et aux radis
1j
Petites crêpes aux poireaux et salade d’endives
1 Std. 45 Min
Panzerotti aux poivrons
1 Std. 45 Min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 menit
Galettes de pomme de terre, sauce à la ciboulette
1 Std. 15 Min