Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g d'eau
- 15 de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 100 g d'haricots verts extra-fins, éboutés
- 200 g de fèves fraîches, écossées
- 2 c. à soupe bombées de ricotta
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2042 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1h 10 min
Accras de julienne
45 min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5 Std. 30 Min
Gulai de seitan et légumes
50 min
Pâté provençal vegan
13h
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4h 30min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5 godz. 50 min
Ravioli asperge-roquette
2 Std.
Boulettes de seitan et sauce aux câpres
1sa 15 dk
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1sa 15 dk