Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g d'eau
- 15 de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 100 g d'haricots verts extra-fins, éboutés
- 200 g de fèves fraîches, écossées
- 2 c. à soupe bombées de ricotta
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2042 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35min
Pain à la ricotta
3 Std.
Omelette aux herbes, chèvre frais et petits pois
40min
Rieska (pain lapon)
30min
Chaussons aux épinards, dip vert
2 Std. 10 Min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 godz. 50 min
Baguette viennoise au thé matcha
1 godz. 45 min
Quiche légère aux légumes verts
1h 30min
Strukli (Beignets au fromage)
1h
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40min
Pizza aux pommes de terre et légumes
2 Std.
Le pain bannique
30min