Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 230 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- huile d'olive extra vierge, pour huiler
La garniture
- 1500 g d'eau
- 150 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fromage crescenza (voir "Variante(s)")
- 10 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé complet, pour fariner
- 50 g de pesto de basilic (optioneel)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 Std. 30 Min
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1h 40min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 Std. 5 Min
Quiche verdurette à la ricotta
3 Std. 10 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1 Std. 30 Min
Chaussons aux épinards, dip vert
2 Std. 10 Min
Pain à la feta et aux olives
5h 15 min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min