Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 ½ pincée de sel
La garniture
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 400 g d'eau
- 4 poires Williams, coupées en deux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3803.8 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 67.5 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 593.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisier
15h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 Std.
Merveilleux au chocolat
2 Std. 45 Min
Dessert meringué comme un mojito
9h
Merveilleux
3 Std.
Mousse surprise
14h
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Cromesquis de poisson
1h 50min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min