Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 ½ pincée de sel
La garniture
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 400 g d'eau
- 4 poires Williams, coupées en deux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3803.8 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 67.5 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 593.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Fraisier
15 godz.
Mont-Blanc glacé
4h 20min
Tarte au citron destructurée
20 min
Coupelles de chocolat
2h 45min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Sphère chocolat-mandarine
12 godz.
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3 Std. 35 Min