Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de miel
- 260 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de jus de fruit de la Passion
- 50 g de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 446.6 kJ / 107.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies cœur bonbon au caramel
30 Min
Pâtes de fruit à la fraise
2j 35 menit
Meringues fantômes
3h 30min
Truffes au thé de Noël
3h 25min
Saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 godz. 10 min
Truffes à la crème de whisky
2h 20min
Assortiment de truffes au chocolat
45 分钟
Sticks de meringue choco-noisettes
2h
Crème brûlée aux pralines roses
3 godz. 15 min
Le saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min