Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée au rhum
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 80 g de rhum
La pâte brisée
- 125 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La crème menthe-citron vert
- 170 g de jus de citron vert
- 150 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 5 œufs
- 8 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2513.9 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 27.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Tarte meringuée au citron
1 godz. 10 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Carré aux fraises
13 godz. 15 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min
Tartelette citron vert-gingembre
12h
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Bavarois litchis-framboises
4h
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Tarte au citron destructurée
20 min