Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
of ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 380 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confit d'oignons rouges
4 Std.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1sa 15 dk
Sauce au vin doux
55 min
Sauce barbecue
25 Min
La poutine
1h 35 min
Chutney pomme-oignon-ananas
4 Std.
Sauce tomate épicée
25 Min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Marinade au curcuma frais (pour côtelettes de porc)
12h 10 min
Pao de Alho (Pita Croustillant) Paul (Métrique)
35min
La fondue aux trois fromages
4h 35min
Sandwichs au bœuf façon pastrami
16h 10min