Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de cassonade
- 200 g de bouillon de bœuf
- 30 g de concentré de tomate
- 30 g de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
-
¼
c. à café de piment de Cayenne en poudre (pour une version piquante)
of ¼ c. à café de paprika doux - 1 piment rouge de petite taille, en rondelles
- 2 cives, en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 380 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce cocktail
10 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
40min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Sauce bordelaise
45min
Sauce barbecue
25 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Sauce cocktail
10 min