Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690.8 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 749.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Soupe corse
13 Std. 15 Min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 Min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Haricots blancs à l'ail
50 min
Navarin aux petits légumes
1 Std.
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Couscous à l'agneau et au poulet
1 Std. 20 Min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min