Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 690.8 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 13.8 g
- Natrium
- 749.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Souris d'agneau
1h 15min
Cuisse de lapin farcie aux olives
1h 20min
Sauté d'agneau aux légumes
45 phút
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 Std. 45 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min
Garbure du Béarn
1h 10min
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Soupe portugaise à la morue
30min
Navarin d'agneau
1h 15min