Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café d'épices à pain d'épices
- 150 g de beurre froid, coupé en morceau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 c. à café de sucre roux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471.2 kJ / 595.7 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 48.2 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 534.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Bouchées aux saint-jacques
25 min
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1h 35 min.
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1 godz. 10 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Mini-financiers chèvre et miel
35 min
Baguettes apéritives au curry et fromage
2h 35min
Cannelés au jambon
13 Std.