Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café d'épices à pain d'épices
- 150 g de beurre froid, coupé en morceau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 c. à café de sucre roux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2471.2 kJ / 595.7 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 48.2 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 534.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Gougères au curry
1h
Verrine aux trois poivrons
55min
Cake chorizo-courgette
45min
Cannelés au jambon
13 godz.
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Minicannelés au chorizo
12j
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min