Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 poivrons orange, coupés en deux, épépinés et membranes blanches retirées
- 1 poivron rouge, coupé en deux, épépiné et membranes blanches retirées
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 750 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 356 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Soupe de concombre et brochettes de crevettes
35min
Gaspacho indien
2 Std.
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Velouté de concombre aux noix
10min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe froide de tomates et fenouil
2h 20 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Soupe de courgette et menthe
35min