Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de poivrons rouges, épluchés et coupés en morceaux de 2 cm
- 160 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 250 g de tomates, épépinées et coupées en quartiers
- 110 g de concombre, pelé, épépiné et coupé en morceaux de 2 cm
- 80 g de mie de pain, émiettée
- 25 g d'huile d'olive
- 75 g de vinaigre balsamique blanc
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 12 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Gaspacho asiatique
15min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Soupe de melon au magret de canard
3 Std. 15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h