Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de poivrons rouges, épluchés et coupés en morceaux de 2 cm
- 160 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 250 g de tomates, épépinées et coupées en quartiers
- 110 g de concombre, pelé, épépiné et coupé en morceaux de 2 cm
- 80 g de mie de pain, émiettée
- 25 g d'huile d'olive
- 75 g de vinaigre balsamique blanc
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 12 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaretto Sour (Métrique)
10 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3h 15min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13 Std. 15 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Gaspacho
12h
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Gaspacho indien
2 Std.
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min