Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1605 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Aubergines grillées aux figues
1h
Farçou
2h 20min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2sa 50 dk
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13 Std.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Fenouil à l'orientale
15min