Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 aubergine, coupée en dés (300 g env.)
- 40 g d'huile d'olive
- 20 g de jus de citron
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain de campagne toastées
- 4 figues fraîches, coupées en quatre
- 60 g de vieux comté, coupé en fines lamelles
- 30 g de raisins rouges, coupés en quatre
- 4 pincées de fleur de sel
- 8 brins de ciboulette fraîche
- 2 branches de thym frais
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1357 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Caponata sicilienne
55 min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Caviar d'aubergines
1h 5min
Houmous de courgette
10min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Pesto au basilic
10min