Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de lardons
- 1 filet d'huile de tournesol
- 400 g de choux de Bruxelles, base et feuilles dures retirées, coupés en deux
- 150 g de poire, pelée et coupée en dés
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Crème de chou-fleur
40min
Crème d'épinards
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté d'endive
35min
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Crème de chou-fleur
30min