Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 300 g d'eau
- 3 c. à soupe de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Crème de petits pois
40min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe de petits pois à la menthe
25min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté de carotte au lait de coco
50min